Diverse

Superenkel sjokoladefudge

Disse fikk jeg inspirasjon til å lage gjennom Pinterest. Sykt enkle å lage, så jeg måtte prøve. Jeg synes disse er desidert best når de er kalde. De er fortsatt digge når de er romtempererte, men da blir sjokoladen mer klissete og «vanskelig» å håndtere. Jeg oppbevarer mine i cellofanposer i kjøleskapet, men en lufttett boks fungerer også fint. Oppskriften gir ca. 30 fudge.

Yield: Ca. 30 stk

Sjokoladefudge

Sjokoladefudge

Ingredients

  • 400 g sjokolade (jeg brukte 200 g lys kokesjokolade og 200 g mørk kokesjokolade)
  • 1 boks søtet kondensert melk
  • 20 g smør

Instructions

  1. Ha alt i en medium kjele, og smelt på svak varme (jeg brukte styrke 3 på en skala fra 1-9)
  2. Varm opp til alt er smeltet. Etter dette begynner blandingen å bli ganske tykk, så du må være litt rask etter alt er smeltet.
  3. Hell røren over i en brødform med bakepapir i.
  4. Sett den i kjøleskapet og la den stå kaldt over natta. Kutt i ruter.
  5. Oppbevares kaldt i en lufttett boks eller i cellefonposer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skip to Recipe