Ukategorisert

Kaker til 17. mai

Nytt år, samme spørsmål? Jeg har funnet fram noen forslag som jeg tenker kan passe godt til 17. mai. Pavlova er jo alltids en klassiker, men jeg har droppet det i mine forslag da du garantert har fått det tipset før.

Det første jeg tenker passer ypperlig til kakebordet er ei terte. DENNE sitronterta har jeg fått gode tilbakemeldinger på. Kombinasjonen av søt bunn, syrlig krem og friske bær er utrolig god. Link finner du ved å trykke HER.

Noe annet jeg tenker passer fint er en gulrotkake. Myk og saftig kake kombinert med digg ostekrem er uslåelig. Denne kaka kan også lages som cupcakes. Oppskrift på gulrotkake finner du HER, og oppskrift på gulrotcupcakes finner du HER.

Den siste kaka jeg vil anbefale er denne bringebærkaka med nøttebunn. Dette er en utrolig frisk og luftig kake. Topp gjerne kaka med masse friske bær, eller kanskje sjokolade? Oppskrift på kaka finner du HER.

Håper dette ga deg noen ideer, og at du får en fin feiring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *