Kaker

Brownies

Den her oppskrifta har kosta blod, svette og tårer. Neida (joda). Det tok meg fem forsøk å lage en brownies som ble slik jeg ville: et sprøtt lag på toppen og myk og seig inni. Skulle ikke tro å lage en god brownie er rakettforskning, men det var ikke langt unna… Den er ganske lik Toro brownie (som er veldig god!!), men denne er mykere inni. Forsåvidt ganske enkel å lage også, og den inneholder brunt sukker som er med på å gjøre kaka seig. Oppskrifta holder til en ikke så alt for stor ildfast form, og det blir 12 biter. Tipper den passer til en springform på 24 cm også.

Yield: 12 biter

Brownies

Brownies

Ingredients

  • 200 g sjokolade (jeg brukte lys kokesjokolade, men du kan også bruke mørk)
  • 100 g smør
  • 2 ss kakaopulver
  • 3 egg
  • 120 g hvitt sukker
  • 80 g brunt sukker
  • 120 g mel

Instructions

  1. Smelt sjokolade og smør sammen over et vannbad. Når alt er smeltet sammen, så tilsetter du kakaopulver og rører sammen.
  2. Pisk egg og alt sukkeret sammen i et par minutter.
  3. Mens du pisker så tilsetter du sjokoladeblandingen i bollen med egg og sukker.
  4. Vend i hvetemel.
  5. Ha røren i en smurt eller bakepapirkledd ildfast form, eller en 24 cm springform.
  6. Stek på 180 grader i 30 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skip to Recipe