Cupcakes

Frosting med flere farger

I dette innlegget tenkte jeg å vise deg hvordan du kan lage frosting med flere forskjellige farger. Det du trenger er litt plastfolie og en stor sprøytepose. Jeg har brukt denne oppskriften til frostingen.

Først fordeler du frostingen i forskjellige boller og tilsetter geléfarge/konditorfarge slik at frostingen i hver bolle får forskjellige farger. Deretter tar du et større stykke med plastfilm og legger på benken. Fordel frostingen i tre deler på plastfilmen, slik som dette:

Deretter ruller du plastfilmen sammen til en pølse, og klipper av den ene enden.

Etter du har gjort dette finner du fram sprøyteposen. Plasser ønsket tip i posen først. Etter det tar du hele rullen med frosting inn i posen.

Etter du har gjort dette er det bare å dekorere cupcakesene med frostingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *