Disse ciabattaene er eltefrie, og dermed veldig enkle å lage. Alt du trenger er vann, mel, tørrgjør og salt. Ikke engang kjøkkenmaskin! Genialt, ikke sant?
Disse skal heve i 12-18 timer, så det eneste de krever er at du planlegger litt i forveien. Sett gjerne deigen til heving på ettermiddagen, og stek de morgenen etter.
Yield: ca. 10 stk
Ciabatta

Ingredients
- 550 g hvetemel
- 1 ts tørrgjør
- 4 dl vann (trenger ikke å være lunka, kan være kaldt)
- 0,5 ts salt
Instructions
- Bland alt det tørre sammen i en stor bolle.
- Tilsett vannet og rør alt sammen.
- Dekk bollen med plast og la deigen heve i 12-18 timer.
- Skrap ut deigen fra bollen.
- Form deigen til en pølse og del i 10-12 emner.
- Legg emnene på et brett med bakepapir og form de slik du vil ha de. Behandle deigen forsiktig så ikke "lufta" i deigen forsvinner.
- Sett ciabattaene i en kald ovn, skru ovnen på 200 grader og stek i 30-35 minutter.