Kaker

Brownies med bringebær og oreokjeks

Endelig helg OG vinterferie! Det må jo selvfølgelig feires, men etter en lang uke så orket jeg ikke å stå så alt for lenge på kjøkkenet. Da er denne brownien perfekt, og med bringebær i blir den ekstra god.

Brownie med bringebær og oreokjeks

Brownie med bringebær og oreokjeks

Ingredients

  • 120 g smør i terninger
  • 100 g mørk sjokolade
  • 3 egg
  • 180 g hvitt sukker
  • 70 g brunt sukker
  • 120 g hvetemel
  • 3 ss kakaopulver
  • 1 klype salt
  • 125 g bringebær (eller mer om du vil)
  • En halv pakke oreokjeks

Instructions

  1. Sett ovnen på 190 grader.
  2. Del bringebær i to, og knus oreokjeksene (grovt)
  3. Smelt smør og sjokolade sammen i vannbad.
  4. I mellomtiden pisker du sammen egg, sukker, mel, kakaopulver og salt, til det akkurat er godt blandet.
  5. Når smøret og sjokoladen er smeltet (og litt avkjølt) pisker du dette inn i den andre blandingen.
  6. Hell blandingen over i en springform på 24 cm og strø over bringebær og oreokjeks. Dytt bringebær og kjeksen litt ned i røra.
  7. Stek i ca. 35 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skip to Recipe